Åge Kristiansen

995 97 276
aakrist2@online.no

Åge er lærer på Friluftsliv/Islandshest/Trekkhund.  Den av staben som har lengst fartstid. Åge er glad i friluftsliv og har mye av arbeidsdagen utomhus, men har musikkutdannelse og er også den som driver skolekor og gjerne trekker fram gitaren når det trengs.

Astrid Blokkum

413 26 970

Astrid er kokk. Hun er ei blid, trivelig og hjelpsom dame. Hun bruker fritiden på familien. Med tre barn er aktivitetsnivå høyt.

Berit Gjønnes Antonsen

413 59 157
berit.antonsen@torshus.com

Berit er kontorleder.  Du møter henne på kontoret der hun er ansvarlig for regnskap, lønn, nettside, fakturering, sentralbord og svarer på spørsmål om økonomi, lånekasse osv..  På fritida liker hun godt å dra på tur både innenlands og utenlands.

Endre Kristoffersen

955 53 069
endre.kristoffersen@torshus.com

Endre er lærer på MMA kampsport.  Han har vært både elev, stipendiat/andreårselev og vikar på Torshus tidligere, og er nå tilbake som sjef for kampsportgjengen.  Fra før har han noen (gull)medaljer fra BJJ-turneringer og et par pokaler fra kick-boksing, men han er også regjerende norgesmester i K1, fullkontakt kickboksing og Berserk K1 Champion!  Endre kommer fra Svolvær i Lofoten.

Hilde Eide Metlie

926 25 876
hilde.metlie@hotmail.com

Hilde er lærer på Hest.  Sjef for stall og ridehall og lærer på hestefag med hovedansvaret for ridedelen, men har også noe fellesundervisning. Hun har gått trinn 0 og 1 på Starum og er sentrert instruktør nivå 1. Starta som sprangrytter, hoppa 1,20. Rir nå dressur på middels nivå, men hun kan også observeres som sprek og fartsglad «groom» når Marit trener eller konkurrerer i marathon.

Inger Anita Dalsegg

413 26 970
catering@torshus.com

Inger Anita er Kjøkkensjef.  Hun er ei blid, arbeidsom og positiv dame, er bosatt på Hovin og kjører til Torshus hver dag. Inger Anita har i mange år jobbet på stor-kjøkken og er glødende interessert i mat og matkulturer. På fritiden liker Inger Anita å reise til utlandet for å oppleve nye steder og kulturer. Hun er lommekjent nord i Italia. Ellers er hun glad i å være på hytta si sammen med familien.

Kenneth Gaupseth Johansen

978 83 839
kenneth.johansen@torshus.com

Kenneth er lærer på E-Sport Counter-Strike. Kommer fra Kristiansund, men bor i Trondheim med ei datter på fire år. Har vært involvert i e-sport siden tenårene både som organisator, skribent og drive lag.  I dag driver han den norske klubben Kingpins som huser ett av landets beste Counter-Strike-lag. Interessert i fotball, konkurranser, dataspill og det å være pappa. Har tidligere jobbet som e-sportlærer på Namdals Folkehøgskole.

Lybni De Sousa Xavier Lima Lium

413 26 970

Lybni er kjøkkenassistent. Lybni kommer opprinnelig fra Brasil men har bodd i Norge i 12 år. Lybni er en blid og trivelig dame. Alltid i godt humør.

Marit Mittet

977 66 949
marit.mittet@torshus.com

Marit er lærer på Hest.  Hun har meritter på landslagsnivå innafor marathonkjøring og er utdanna trinn 1 instruktør i kjøring fra Starum. Hun har jobbet med horsemanship i snart 20 år. Hun har drevet hestelinja siden 1990. Ei rutinert dame der altså.

Marte Kvåle

Marte er lærling i stallen. Marte er positiv og alltid i godt humør.

Nils-Martin Johansson

412 52 179
internatleder@torshus.com

Nils-Martin er Internatleder/husfar. Han har ansvaret for alt som har med internat, renhold, syke elever og kjøkkenet og gjøre i tillegg til masse annet. Han er dansk og vil gjerne lære seg å gå på ski. Han er glad i å være på tur, musikk og matlaging.

Stian Halgunset

980 74 569
teknisk@torshus.com

Stian er vaktmester. Om elevene trenger hjelp med stort eller smått på tunet så hjelper Stian gledelig til. Han er en trivelig og sosial kar.

Torkjel Solem

413 22 153
torkjel.solem@torshus.com

Torkjel er Rektor.  Han er den på skolen som kan skilte med desidert flest hunder og mange års erfaring med hundekjøring i tursammenheng og løp. Er ellers glad i telemark, kajakk m.m., men også handverk, språk, historie og filosofi…

Trond Håkon Hustad

926 32 699
trond.haakon.hustad@torshus.com

Trond Håkon er lærer på Spillutvikling. Oppvokst i nabokommunen Skaun og har et bachelorstudium i spill- og opplevelsesteknologi og et studieår med musikkproduksjon. Interessene hans er varierte: ballsport (spesielt innebandy), foto, musikkproduksjon, spillutvikling, gaming og gitarspilling. Har tidligere vært lærer for spillutviklingslinja og IT-ansvarlig på Namdals folkehøgskole.

Trond Viggo Sund

909 93 879
trond.viggo.sund@torshus.com

Trond Viggo er lærer på Friluftsliv/Klatring/Eventyr og på Frikjøring&topptur.  Han er utdanna innen idrett og har master i kroppsøving. Trond Viggo lengter etter skiføre fra midt i august og har de breideste offpiste-skiene i kollegiet.

Wichuda Saenchan

413 26 970

Wichuda er renholder. Hun er glad i turer i skog og mark, og er ofte på hytta si i Ingdalen sammen med mann og barn. Wichuda er alltid blid og hjelpsom, og hun sørger for at det er rent og fint på skolen vår!