Portrettbilde av Åge

Åge Kristiansen

995 97 276
aakrist2@online.no

Åge er lærer på Friluftsliv/Klatring/Eventyr og Friluftsliv/Islandshest/Trekkhund.  Den av staben som har lengst fartstid. Åge er glad i friluftsliv og har mye av arbeidsdagen utomhus, men har musikkutdannelse og er også den som driver skolekor og gjerne trekker fram gitaren når det trengs.

Berit Gjønnes Antonsen

72 47 98 53
berit.antonsen@torshus.com

Berit er kontoransvarlig.  Du møter henne på kontoret der hun er ansvarlig for regnskap, lønn , fakturering, sentralbord og svarer på spørsmål om økonomi, lånekasse osv..  På fritida liker hun godt å dra på tur både innenlands og utenlands.

Endre Kristoffersen

955 53 069
endre.kristoffersen93@gmail.com

Endre er lærer på MMA kampsport.  Han har vært både elev, stipendiat/andreårselev og vikar på Torshus tidligere, og er nå tilbake som sjef for kampsportgjengen.  Fra før har han noen (gull)medaljer fra BJJ-turneringer og et par pokaler fra kick-boksing, men han er også regjerende norgesmester i K1, fullkontakt kickboksing og Berserk K1 Champion!  Endre kommer fra Svolvær i Lofoten.

Portrettbilde av Hilde Eide Metlie

Hilde Eide Metlie

926 25 876
hilde.metlie@torshus.com

Hilde er lærer på Hest.  Sjef for stall og ridehall og lærer på hestefag med hovedansvaret for ridedelen, men har også noe fellesundervisning. Hun har gått trinn 0 og 1 på Starum og er sentrert instruktør nivå 1. Starta som sprangrytter, hoppa 1,20. Rir nå dressur på middels nivå, men hun kan også observeres som sprek og fartsglad «groom» når Marit trener eller konkurrerer i marathon.

Profilbilde Inger Anita

Inger Anita Dalsegg

901 21 518
catering@torshus.com

Inger Anita er Kjøkkensjef.  Hun er ei blid, arbeidsom og positiv dame, er bosatt på Hovin og kjører til Torshus hver dag. Inger Anita har i mange år jobbet på stor-kjøkken og er glødende interessert i mat og matkulturer. På fritiden liker Inger Anita å reise til utlandet for å oppleve nye steder og kulturer. Hun er lommekjent nord i Italia. Ellers er hun glad i å være på hytta si sammen med familien.

Kenneth Gaupseth Johansen

978 83 839
kennethgaupseth@gmail.com

Kenneth er lærer på E-Sport Counter-Strike. Kommer fra Kristiansund, men bor i Trondheim med ei datter på fire år. Har vært involvert i e-sport siden tenårene både som organisator, skribent og drive lag.  I dag driver han den norske klubben Kingpins som huser ett av landets beste Counter-Strike-lag. Interessert i fotball, konkurranser, dataspill og det å være pappa. Har tidligere jobbet som e-sportlærer på Namdals Folkehøgskole.

Profilbilde Kristin

Kristin Øien

72 47 98 56

Kjøkken/Internat.  Kristin er ei positiv og omsorgsfull dame som er interessert i at alle rundt henne skal ha det bra. Hun er bosatt i nabokommunen Skaun.

Portrettbilde av Lene

Lene Melbye

72 47 98 56

Kjøkken/Internat. Lene er tradisjonsmatdame med sprudlende humør og gjøglersinn. Får du ikke Lene til å le, så kan du glemme standup-karrieren.

Magnus Hjelm

+46736508030
magnuserikhjelm@gmail.com

Magnus er lærer for Paragliding & dykking. Han begynner hos oss høsten 2019, men mange «gamle» elever vil huske ham fra linjeturer til Spania og også til Oppdal der han var med.  Magnus er egentlig grafisk designer, men har i flere år bodd og arbeidet på skidestinasjonen Åre.  Han er svensk paragliderinstruktør, (snart også norsk lisens), klatrer, telemarkskjører og friluftsmann.  Samtidig er han samboer med Linda og far til lille Maya.

Portrettbilde av Marit

Marit Mittet

977 66 949
marit.mittet@torshus.com

Marit er lærer på Hest.  Hun har meritter på landslagsnivå innafor marathonkjøring. Hun er ellers ei kunnskapsrik dame med allsidige interesser særlig innafor dyrehold, tradisjoner og teknikker av ulikt slag.

Portrettbilde av Nils-Martin

Nils-Martin Johansson

72 47 98 50
internatleder@torshus.com

Nils-Martin er Internatleder/husfar. Han har ansvaret for alt som har med internat, renhold, syke elever og kjøkkenet og gjøre i tillegg til masse annet. Han er dansk og vil gjerne lære seg å gå på ski. Han er glad i å være på tur, musikk og matlaging.

Portrettbilde av Randi Mathisen

Randi Mathisen

72 47 98 56

Kjøkken/Internat.  Randi sørger for at det er reint rundt oss, men er også utdanna kokk, så du vil treffe henne både med moppen og over grytene. Her er det fart og godt humør.

Robert Hansen

958 18 437
teknisk@torshus.com

Robert er vaktmester. Han er en trivelig og hjelpsom mann fra Børsa. Han trives med campingliv og har spikertelt på Frilsjøen. Ellers er han glad i hunder og spesielt Engelsk setter.

Portrettbilde av Torkjel

Torkjel Solem

72 47 98 50
torkjel.solem@torshus.com

Torkjel er Rektor.  Han er den på skolen som kan skilte med desidert flest hunder og mange års erfaring med hundekjøring i tursammenheng og løp. Er ellers glad i telemark, kajakk m.m., men også handverk, språk, historie og filosofi…

Trond Håkon Hustad

926 32 699
trond.haakon.hustad@torshus.com

Trond Håkon er lærer på Spillutvikling. Oppvokst i nabokommunen Skaun og har et bachelorstudium i spill- og opplevelsesteknologi og et studieår med musikkproduksjon. Interessene hans er varierte: ballsport (spesielt innebandy), foto, musikkproduksjon, spillutvikling, gaming og gitarspilling. Har tidligere vært lærer for spillutviklingslinja og IT-ansvarlig på Namdals folkehøgskole.

Portrettbilde av Trond Viggo

Trond Viggo Sund

909 93 879
trond.viggo.sund@torshus.com

Trond Viggo er lærer på Friluftsliv/Klatring/Eventyr.  Han er utdanna innen idrett og har master i kroppsøving. Trond Viggo lengter etter skiføre fra midt i august og har de breideste offpiste-skiene i kollegiet.

Wichuda Saenchan

72 47 98 56

Wichuda er renholder på skolen. Hun er glad i turer i skog og mark, og er ofte på hytta si i Ingdalen sammen med mann og barn. Wichuda er alltid bli og hjelpsom, og hun sørger for at det er rent og fint på skolen vår!