Portrettbilde av Åge

Åge Kristiansen

995 97 276
aakrist2@online.no

Åge er lærer på Friluftsliv/Klatring/Eventyr og Friluftsliv/Islandshest/Trekkhund.  Den av staben som har lengst fartstid. Åge er glad i friluftsliv og har mye av arbeidsdagen utomhus, men har musikkutdannelse og er også den som driver skolekor og gjerne trekker fram gitaren når det trengs.

Astrid Blokkum

72 47 98 56

Astrid er kokk. Hun er ei blid, trivelig og hjelpsom dame. Hun bruker fritiden på familien. Med tre barn er aktivitetsnivå høyt.

Berit Gjønnes Antonsen

72 47 98 53
berit.antonsen@torshus.com

Berit er kontorleder.  Du møter henne på kontoret der hun er ansvarlig for regnskap, lønn, nettside, fakturering, sentralbord og svarer på spørsmål om økonomi, lånekasse osv..  På fritida liker hun godt å dra på tur både innenlands og utenlands.

Dagfinn Graneng

995 35 523
dagfinngra@gmail.com

Dagfinn er lærer på Paragliding & dykking. Dagfinn er en blid og allsidig kar med røtter i Lysøysundet på Fosen.  Han var stipendiat på Torshus i 2014/2015, men de siste åra, fram til 2020, har han vært i Volda på journalistutdanning.  Han er paragliderinstruktør og aktiv utøver med meritter innen distanseflyging både her til lands og i det store utlandet.  Ellers er han kreativ og engasjert, og vi kan særlig nevne interessene og kunnskapen hans når det gjelder film og foto.

 

Endre Kristoffersen

955 53 069
endre.kristoffersen@torshus.com

Endre er lærer på MMA kampsport.  Han har vært både elev, stipendiat/andreårselev og vikar på Torshus tidligere, og er nå tilbake som sjef for kampsportgjengen.  Fra før har han noen (gull)medaljer fra BJJ-turneringer og et par pokaler fra kick-boksing, men han er også regjerende norgesmester i K1, fullkontakt kickboksing og Berserk K1 Champion!  Endre kommer fra Svolvær i Lofoten.

Portrettbilde av Hilde Eide Metlie

Hilde Eide Metlie

926 25 876
hilde.metlie@torshus.com

Hilde er lærer på Hest.  Sjef for stall og ridehall og lærer på hestefag med hovedansvaret for ridedelen, men har også noe fellesundervisning. Hun har gått trinn 0 og 1 på Starum og er sentrert instruktør nivå 1. Starta som sprangrytter, hoppa 1,20. Rir nå dressur på middels nivå, men hun kan også observeres som sprek og fartsglad «groom» når Marit trener eller konkurrerer i marathon.

Profilbilde Inger Anita

Inger Anita Dalsegg

901 21 518
catering@torshus.com

Inger Anita er Kjøkkensjef.  Hun er ei blid, arbeidsom og positiv dame, er bosatt på Hovin og kjører til Torshus hver dag. Inger Anita har i mange år jobbet på stor-kjøkken og er glødende interessert i mat og matkulturer. På fritiden liker Inger Anita å reise til utlandet for å oppleve nye steder og kulturer. Hun er lommekjent nord i Italia. Ellers er hun glad i å være på hytta si sammen med familien.

Kenneth Gaupseth Johansen

978 83 839
kenneth.johansen@torshus.com

Kenneth er lærer på E-Sport Counter-Strike. Kommer fra Kristiansund, men bor i Trondheim med ei datter på fire år. Har vært involvert i e-sport siden tenårene både som organisator, skribent og drive lag.  I dag driver han den norske klubben Kingpins som huser ett av landets beste Counter-Strike-lag. Interessert i fotball, konkurranser, dataspill og det å være pappa. Har tidligere jobbet som e-sportlærer på Namdals Folkehøgskole.

Lybni De Sousa Xavier Lima Lium

72 47 98 56

Lybni er kjøkkenassistent. Lybni kommer opprinnelig fra Brasil men har bodd i Norge i 12 år. Lybni er en blid og trivelig dame. Alltid i godt humør.

Portrettbilde av Marit

Marit Mittet

977 66 949
marit.mittet@torshus.com

Marit er lærer på Hest.  Hun har meritter på landslagsnivå innafor marathonkjøring. Hun er ellers ei kunnskapsrik dame med allsidige interesser særlig innafor dyrehold, tradisjoner og teknikker av ulikt slag.

Portrettbilde av Nils-Martin

Nils-Martin Johansson

72 47 98 50
internatleder@torshus.com

Nils-Martin er Internatleder/husfar. Han har ansvaret for alt som har med internat, renhold, syke elever og kjøkkenet og gjøre i tillegg til masse annet. Han er dansk og vil gjerne lære seg å gå på ski. Han er glad i å være på tur, musikk og matlaging.

Robert Hansen

958 18 437
teknisk@torshus.com

Robert er vaktmester. Han er en trivelig og hjelpsom mann fra Børsa. Han trives med campingliv og har spikertelt på Frilsjøen. Ellers er han glad i hunder og spesielt Engelsk setter.

Portrettbilde av Torkjel

Torkjel Solem

72 47 98 50
torkjel.solem@torshus.com

Torkjel er Rektor.  Han er den på skolen som kan skilte med desidert flest hunder og mange års erfaring med hundekjøring i tursammenheng og løp. Er ellers glad i telemark, kajakk m.m., men også handverk, språk, historie og filosofi…

Trond Håkon Hustad

926 32 699
trond.haakon.hustad@torshus.com

Trond Håkon er lærer på Spillutvikling. Oppvokst i nabokommunen Skaun og har et bachelorstudium i spill- og opplevelsesteknologi og et studieår med musikkproduksjon. Interessene hans er varierte: ballsport (spesielt innebandy), foto, musikkproduksjon, spillutvikling, gaming og gitarspilling. Har tidligere vært lærer for spillutviklingslinja og IT-ansvarlig på Namdals folkehøgskole.

Portrettbilde av Trond Viggo

Trond Viggo Sund

909 93 879
trond.viggo.sund@torshus.com

Trond Viggo er lærer på Friluftsliv/Klatring/Eventyr og på Frikjøring&topptur.  Han er utdanna innen idrett og har master i kroppsøving. Trond Viggo lengter etter skiføre fra midt i august og har de breideste offpiste-skiene i kollegiet.

Wichuda Saenchan

72 47 98 56

Wichuda er renholder. Hun er glad i turer i skog og mark, og er ofte på hytta si i Ingdalen sammen med mann og barn. Wichuda er alltid blid og hjelpsom, og hun sørger for at det er rent og fint på skolen vår!