Anna Bertheussen

Anna kommer fra Sortland og var elev på Hestelinja skoleåret 2017/2018.

«I løpet av året mitt på Torshus Folkehøgskole lærte jeg veldig mye nytt. Ikke bare om hest og hestehold, men også om meg selv og hvordan man best forholder seg til andre mennesker, selv om vi er forskjellige. Det føler jeg er noe av det viktigste med et år på folkehøgskole. Jeg hadde et fantastisk år, og ønsket å være stipendiat for å se alt fra et annet perspektiv.»

Chrisander Ålien

Chrisander kommer fra Nesbyen og var elev ved Kampsport/MMA skoleåret 2017/2018.

«Jeg valgte å bli stipendiat fordi jeg trivdes veldig godt første året mitt på Torshus.  Jeg hadde muligheten til å begynne på høgskole etter første året, men kunne ikke la en sånn mulighet gå fra meg. Jeg angrer ikke i det hele tatt!»

 

 

Håvard Bjelvin

Håvard kommer fra Rognan i Nordland. Han var elev på Kampsport/MMA skoleåret 2017/2018.

«Jeg ønsket å være stipendiat på Torshus fordi jeg trivdes veldig godt det første året jeg var her. Det å møte nye mennesker og det fellesskapet vi skapte hadde jeg lyst til å oppleve et år til. Og så er jeg veldig glad i kampsport og dette var en perfekt mulighet til å trene så mye som mulig et år til!»

 

 

Ingrid Bjørshol

Ingrid kommer fra Stjørdal og var elev på Hestelinja skoleåret 2017/2018.

«Jeg trivdes veldig godt i mitt år som elev. Plassen, miljøet og aktivitetene passet perfekt for meg, og jeg ønsket å oppleve dette fra et annet perspektiv.  Jeg trengte også enda et år på å finne ut hva jeg ville videre, og følte at et år til på Torshus kunne hjelpe meg med det!»

 

 

 

Tarjei Krüger

Tarjei kommer fra Bergen og var elev ved Høgt & Lågt skoleåret 2017/2018.

«Jeg valgte å bli stipendiat på Torshus folkehøgskole på grunn av at jeg året før hadde et helt fantastisk skoleår, som elev. Jeg trives veldig godt her blant annet på grunn av de fantastiske lærerne, miljøet, stedet og ikke minst det å se hva dette skoleåret gjør med elevene ut året.»