Pakkeliste

Hva bør du ta med deg til Torshus?

 

SENGETØY/HÅNDKLÆR: Ta med deg dyne, pute, dynetrekk, putevar, laken og håndklær.

TRENINGSTØY: Klær og sko til trim og trening ute som inne.

SOVEPOSE OG RYGGSEKK TIL TURBRUK: Gjelder alle, samme hvilken linje du går på.

KLÆR OG STØVLER TIL TURBRUK: Dette gjelder også uansett linjefag.

MUSIKKINSTRUMENT: Du som spiller et instrument, bør absolutt ta det med deg!

NOE Å PYNTE ROMMET DITT MED: For at du skal få et personlig preg på rommet ditt, bør du ta med deg noe til å henge opp på veggene. NB! Vi bruker kitt til dette, ikke tape! Kitt får du av oss.

KRUS/KOPP: Hver elev må ha sin egen kopp til kveldskos og dugurd,

SYKKEL: Kan være greit å ha på Torshus, sjøl om nærmeste butikk ligger i gangavstand fra skolen. Det er flatt og fint å sykle mellom skolen og sentrumsområdene. I marka er det godt tilrettelagt for variert trening med sykkel.

SKI: Langrenn/tur og/eller alpint. Skolen arrangerer skidager, og da er det sjølsagt godt å ha ski… Lysløypa er heller ikke langt fra skolen, og for den som heller vil på tur, blir det kjørt opp milevis med skispor i nærområdet. Knyken Skisenter med bl.a. alpinbakke er fem minutt unna med bil, og de raskeste renner ned til skolen på ski eller brett på 5 minutt.

EGNE INTERESSER: Har du noe du brenner for og har lyst til å dele med andre? Her har du sjansen. Ta med deg det du trenger, så får du gjerne tid og en arena for å dele engasjementet ditt med medelevene.

PASS/REISEFORSIKRING/HELSETRYGDKORT: I løpet av skoleåret skal elevene på turer til utlandet. Da kreves det pass. Elevene er også selv ansvarlig for reiseforsikring og å ha skaffet seg europeisk helsetrygdkort.

NB! Går du på ei av friluftslivlinjene, er det ikke mulig å gjennomføre undervisninga uten ski!

 

Skolen har felles tv-stue. Folkehøgskoleåret skal være et år for fellesskap og samhandling, og det er ikke ønskelig med tv på rommet.

 

Skolen har trådløst Internett, så du vil ha tilgang til nettbank, e-post osv.   Vi har også et undervisningsrom med kabla Internett for mer stabil oppkobling. Bruk av nettet medfører ingen ekstra kostnader for deg.