Aksel Hovde Fredriksen

Aksel kommer fra Geithus og var elev på Spillutviklings-linjen skoleåret 2019/2020.

«Jeg ønsker å være stipendiat fordi året jeg hadde på Torshus som elev var ett av de beste åra i mitt liv, og jeg vil hjelpe til at flere skal få samme følelsen som det jeg hadde. Så er det en god erfaring til senere i livet som kommer til å se bra ut på CVen. «

Elias Hadle Håland

Elias kommer fra Stavanger og var elev på MMA-linjen skoleåret 2019/2020.

«Jeg valgte å bli stipendiat fordi skoleåret 2019/2020 var et bra år med mye erfaring og opplevelser som jeg ellers ikke hadde fått opplevd ellers i livet. Det var et spesielt år med pandemien  som gjorde at jeg ikke fikk oppleve skolen til det maksimale, så å ta et år til  igjen på Torshus, men fra et annet perspektiv vil bli lærerikt og kult å oppleve igjen.»

Johanna Fiskaaen

Johanna kommer fra Bø i Telemark og var elev på hestelinjen skoleåret 2019/2020.

«Jeg hadde lyst til å være stipendiat på Torshus fordi jeg har hatt et fantastisk år her i år. Jeg har lært så mye om hest, meg selv og mennesker generelt. Det blir også spennende å være stipendiat å få et annet blikk på folkehøgskolelivet og bidra til at neste års elever får det like bra som vi hadde det!»

Linn Therese Kvendbø

Linn Therese kommer fra Beitstad og var elev på hestelinjen skoleåret 2019/2020.

«Jeg ville bli stipendiat ved Torshus folkehøgskole fordi jeg ønsket å oppleve mer av skolen, internatet og det gode miljøet, men fra et annet perspektiv. Jeg gleder meg til å tilbringe mange timer i stallen og på hesteryggen sammen med gode venner. Sammen med de andre stipendiatene ønsker jeg å bidra til at skoleåret blir like bra som det var for oss.»

Magnus de Besche

Magnus kommer  fra Bærum og var elev på MMA-linjen skoleåret 2019/2020.

«Jeg vil være stipendiat på Torshus folkehøgskole fordi jeg vil bli bedre i MMA, og skoleåret jeg hadde var helt fantastisk. Jeg har lyst til å gi noe tilbake til Torshus, lære mer og få et annet perspektiv på folkehøgskolen enn bare elev perspektivet. Jeg gleder meg til å prøve å gi neste års elever et minst like bra år.»

Malin Søhagen

Malin kommer fra Flekkerøy og var elev ved Paragliding & dykking-linjen skoleåret 2019/2020.

«Skoleåret mitt på Torshus var et av mine beste, selv om slutten ikke ble helt som den skulle.
Jeg satt igjen med et år fylt med opplevelser og mange gode venner. Jeg ville være stipendiat fordi jeg håper å kunne bidra til at andre også skal få et like fint år som det jeg har hatt. Samt håper jeg at det skal gi meg nye erfaringer og opplevelser.»

 

Thea Aarnæs

Thea kommer fra Oslo og var elev ved Friluftsliv, islandshest & trekkhund linjen skoleåret 2019/2020.

«Da skoleåret på Torshus nærmet seg slutten hadde jeg ikke lyst til å dra, jeg fant ut at jeg ville ha et til år. På Torshus har jeg fått gode venner og vært del av et fantastisk fellesskap. Vi har vært masse på tur, og jeg har fått prøvd ulike former for friluftsliv, noe kjent og noe nytt. Jeg gleder meg skikkelig til et nytt år med nye turer, mer friluftsliv og å bli kjent med nye folk.»