Andreas Nicolaisen

Andreas Nicolaisen kommer fra Tverlandet og gikk Spillutviklingslinjen skoleåret 2021/2022.

«Jeg valgte å bli stipendiat fordi jeg stortrivdes som elev, og ønsker å kunne hjelpe til slik at neste årets elever kan trives minst like godt! Jeg elsker å bli kjent med nye folk og liker å ha lange samtaler om hva enn slags tema, og er spesielt interessert i IT og spillutvikling»

 

 

Christian Øyås

Christian Øyås kommer fra Melhus og gikk MMA/Kampsport skoleåret 2021/2022.

«Jeg valgte å søke som stipendiat på torshus siden jeg elsker det sosiale rundt folkehøgskole samtidig som man kan gjøre noe man liker hver dag. Året har vært over all forventning og nå har jeg lyst til å være med å påvirke at neste års elever får det minst like bra som meg.»

Ida Dyrdal Krokeide

Ida Dyrdal Krokeide kommer fra Heimdal og gikk Spillutviklingslinjen skoleåret 2021/2022.

«Jeg søkte for å bli stipendiat fordi jeg synes det hørtes spennende ut å få oppleve en ny side av livet på folkehøgskolen, samt hjelpe nye elever gjennom året.  Jeg er veldig glad i nye opplevelser og utfordringer som setter meg utenfor min komfortsone. Mitt mål som stipendiat er å gi årets elever et enda bedre år enn det jeg hadde og utvikle meg mer som en person. Jeg gleder meg til å møte alle sammen!! «

Iwo Kubat

Iwo Piort Kubat kommer fra Mandal og gikk kampsport/MMA skoleåret 2021/2022.

 

«Har lyst til å bli den beste personen jeg kan bli. Et år der vil gjøre meg veldig bra. Et år til og jeg vil bli ustoppelig!»

 

Sondre Kvamsdal

Sondre Kvamsdal kommer fra Os utom Bergen og gikk MMA/Kampsport skoleåret 2021/2022.

«Året som elev var en opplevelse for livet. Jeg lærte mye og hadde det utrolig kjekt. Jeg valgte å være stipendiat fordi jeg ønsker å hjelpe neste års elever med å ha et like bra skoleår som det jeg hadde. Jeg hadde trent kampsport i 10 år før jeg kom til Torshus og føler jeg har lært veldig mye som elev. Jeg ser frem til å lære enda mer som stipendiat»