Amund Augustinius Lundeby Grønvold

Amund var elev på linjen Kampsport MMA skoleåret 2018/2019.

Amund kommer fra Kirkenær.

«Jeg ville være stipendiat ved Torshus folkehøgskole fordi det første skoleåret var enormt bra. Å være stipendiat er en unik måte å gjøre skoleåret bedre for elevene gjennom trening, sosiale aktiviteter og turer. Kampsport er også noe jeg synes er utrolig gøy, så det er deilig å kunne få trene dette enda et år til.»

Ann Kristin Gulbrandsen

Ann Kristin var elev på linjen Hest skoleåret 2018/2019.

Ann Kristin kommer fra Årnes.

«Jeg ville bli stipendiat fordi jeg trivdes veldig godt som elev på skolen og ønsket å være et år til. Jeg så på dette som en mulighet for å lære mer og oppleve skolen fra et annet perspektiv. Jeg trenger fortsatt et år til på å finne ut av hva jeg vil videre, så et år til på Torshus føles ut som en god start»

Elias Ulseth

Elias var elev på linjen Spillutvikling skoleåret 2018/2019.

Elias kommer fra Stjørdal.

«Året 2018/2019 var jeg elev på Torshus. Det året så trivdes jeg veldig godt. Så jeg bestemte meg for å ta ett år til som stipendiat. Jeg tok denne muligheten for å få nye erfaringer, få en annen synsvinkel på året og hjelpe til sånn at neste års elev får det best som mulig»

Lars Emil Kanestrøm

Lars Emil var elev på linjen Spillutvikling skoleåret 2018/2019.

Lars Emil kommer fra Venabygd.

«Året mitt på Torshus var et av de beste årene jeg har hatt. Jeg fikk mange nye venner og gode erfaringer. Jeg valgte å bli stipendiat for å hjelpe til med å gi neste års elever et like godt år som det jeg hadde, og i samme slengen få meg enda flere gode erfaringer og minner som jeg kan ta med videre i livet.»

Nicolai Amador

Nicolai var elev på linjen Paragliding og Dykking skoleåret 2018/2019.

Nicolai kommer fra Kristiansand.

«Jeg skal være stipendiat på Torshus Folkehøgskole. Torshus har vært et spennende år fylt med utfordringer og erfaringer. Jeg fikk oppleve et år hvor det er mulig for meg å vokse som et selvstendig individ. Jeg har lyst å utvikle den kunnskap videre og være en del av ansatte som har hjulpet meg ifjor. Gleder meg å møte dere til neste år.»

Reid Borg Finnestad

Reid var elev på linjen Paragliding & Dykking skoleåret 2018/2019.

Reid kommer fra Stavanger.

«Jeg trivdes veldig godt det første året, lærte mye nytt og ble kjent med masse forskjellige folk. Du vil liksom ikke at skoleåret skal ende, og det var denne følelsen som brakte meg tilbake som stipendiat året etterpå. Miljøet her er helt fantastisk, og jeg er glad jeg grep sjansen til å få tilbringe enda et år på skolen.»

Thea Wibe Ruf

Thea var elev på linjen Hest skoleåret 2018/2019.

Thea kommer fra Pforzheim, i Tyskland

«Jeg valgte å bli stipendiat på Torshus folkehøgskole fordi jeg hadde et fantastisk år som elev og nå ønsker å se alt fra et annet perspektiv. Jeg har lært utrolig mye både i hestefaget men også om meg selv og hvordan man forholdet seg til andre. Dessuten trenger jeg et år til på å finne ut hva jeg vil videre, og at dette året på Torshus kunne hjelpe meg med det!»