Astrid Naalsund

Astrid Naalsund kommer fra Tingvoll på Nordmøre og er ny på Torshus. Hun studerte årsstudium friluftsliv på Levanger skoleåret 2020/2021 og gikk selv på folkehøgskole skoleåret 2018/2019.

«Jeg valgte å bli stipendiat på Torshus for å utfordre meg selv, bli kjent med nye folk og en ny plass. Jeg ville også se livet på folkehøgskole fra et annet perspektiv og se om denne erfaringen kan gjøre det mulig å få jobb innenfor folkehøgskole i fremtiden.»

Hannah Sæbø

Hannah Sæbø kommer fra Stavanger og var elev på Hest skoleåret 2020/2021.

«Jeg valgte å bli stipendiat fordi jeg hadde et helt fantastisk år, og jeg ønsker å bidra til at årets elever får det like bra som jeg hadde det. I tillegg har jeg lært utrolig mye om hest og ikke minst om meg selv. Jeg ser virkelig frem til et nytt og lærerikt år på Torshus.»

Henrik Mølmann

Henrik Mølmann kommer fra Sandane og var elev E-sport skoleåret 2020/2021.

«Jeg er en ganske nerdete type. Jeg er glad i film, tech og selvsagt gaming. Jeg spiller for det meste fps spill og har naturlig nok flest timer klokket inn på CS:GO, men har også prøvd andre spill-sjangre. Jeg valgte å bli stipendiat fordi jeg trivdes kjempegodt som elev her på Torshus og har et ønske om å være den stipendiaten som manglet i fjor da det ikke var stipendiat som hadde gått e-sport.»

Ida Elise Kristiansen

Ida Elise Kristiansen kommer fra Bærum og gikk Hest skoleåret 2020/2021.

«Jeg valgte å bli stipendiat fordi jeg koste meg kjempemasse som elev og er veldig glad i hest. Jeg ønsker å bruke året på å bli kjent med de nye elevene, lære mer om hest og utfordre meg selv sosialt.»

Oscar Fidelius Stoffel

Oscar Fidelius Stoffel kommer fra Bærum og gikk MMA/Kampsport skoleåret 2020/2021.

«Å bli stipendiat var et lett valg. Enda et år med kampsport og god mat. Året mitt som elev satt meg ut av komfortsonen og jeg fikk utfordret meg fysisk og sosialt. Man lærer mye av hverandre når man bor så mange sammen og det var utrolig gøy og følge med hvordan medelevene mine utviklet seg med meg. I år skal jeg gjøre mitt beste for å skape en spennende og trygg plattform for elever, slik som mine stipendiater fra i fjor gjorde for meg. Så skal jeg selvfølgelig bli enda bedre i kampsport i samme slengen.»

Simon Dragsten

Simon Dragsten kommer fra Hitra og gikk MMA/Kampsport skoleåret 2020/2021.

«Jeg startet skoleåret uten noen form for erfaring innen kampsport og føler jeg har lært veldig mye på kort tid. Jeg valgte å bli stipendiat fordi skoleåret mitt var så bra og fordi jeg ville være med å skape et bra år for årets elever samtidig som jeg utvikler meg både personlig og sprtslig.»

Tom Kristian Haukø

Tom Kristian Haukø kommer fra Namsos og gikk MMA/Kampsport skoleåret 2020/2021.

«Jeg valgte å bli stipendiat fordi jeg ønsker å forbedre meg i kampsport og samtidig hjelpe til med veiledning av nye elever og sørge for at de får et fint år.»

Viljar Vekve

Viljar Vekve kommer fra Tromsø og gikk Spillutvikling skoleåret 2020/2021.

«Jeg er et rolig menneske som liker tullprat. Jeg griper hver sjanse jeg får til å oppleve noe nytt. Har sjelden en dårlig dag.»