Maten

Kjøkkenet på Torshus FHS er et åpent og inkluderende kjøkken. Det representerer et tradisjonsrikt, ernæringsrikt og fargerikt kosthold.  Det bakes brød hver dag som går med til frokost, dugurd og kveldsmat. Det lages norsk tradisjonell mat og retter fra fjerne himmelstrøk.  Våre trivelige kokker på kjøkkenet har sterk kjærlighet til maten som serveres, og har sterke ønsker om at elevene våre skal ha ei god matopplevelse den tiden de er på Torshus.

Vegetarianere og veganere. Hos oss lages det et næringsrikt og fullverdig vegetarisk/vegansk alternativ for de som ønsker det uten ekstra kostnader.

Spesialretter. For allergier som dokumenteres av lege lages det spesialretter.

Kjøkkentjeneste. Under skoleåret har elevene kjøkkentjeneste. Dvs elevene har oppgaver i forhold til matlaging og renhold.  Gjennom skoleåret ønsker vi at elevene kommer med egne ønsker i forhold til middagsretter som serveres.

Matsal. Skolen har en trivelig matsal der frokost, middag og kveldsmat serveres. Dugurd (lunsj) er ofte matpakke da elevene er ute på tur eller på en annen måte vekk fra skolen.

  • Frokost :            Hjemmebakt brød med variert pålegg. I tillegg får du kornblanding, knekkebrød og havregrynsgrøt. Det smøres matpakke som eleven spiser ved dugurd.
  • Dugurd:             Matpakke. I tillegg blir det servert yoghurt og frukt for de elevene som er på skolen. Enkelte ganger serveres varm mat til dugurd.
  • Middag:             En hovedrett. Den kan variere fra pizza, taco, soddsuppe, fisk, fiskeboller eller klubb og duppe. I helgene serveres det i tillegg dessert.
  • Kveldsmat:         Hjemmebakt brød med variert pålegg. I tillegg får du kornblanding og knekkebrød.