MMA/KAMPSPORT

Hovedvekt på MMA med «nogi» Brasiliansk Jiu Jitsu, og rikelig med teknikker innafor slag og spark fra kickboksing, K1 og muay thai, styrke, smidighet, balanse, kondisjon. MMA blir holdt for å være den mest effektive kampsportgreina.

Skolen samarbeider med Thomas Formo og Emil Weber Meek, kjent som utøvere av MMA og innehavere av MMA Trondheim. De tar også turen til skolen innimellom for å undervise på linja.

Fra oppstarten med kampsportlinje på Torshus, har fem av våre elever eller tidligere elever blitt tatt ut til landslaget i MMA. En av disse er Kristian Lindstrøm Skogmo som er tidligere elev og stipendiat og har sølv fra VM i MMA i Las Vegas. Han tar gjerne turen til Torshus for å undervise.

Ulf Johansen er innehaver av Fightshop Trondheim og underviser i Kikckboksing/K1 på Trondheim Kampsportakademi og er tilknyttet Stjørdal Kikcboxing Klubb. Han underviser stand up hos oss. Han graderer også i kickboksing og K1 for de elevene som ønsker det. Det er også gode muligheter for å gå konkurranser innafor denne greina i løpet av året.

Trondheim Kampsportakademi arrangerer også turneringer innafor grappling i løpet av året, og det er tradisjon med både deltakere og heiagjeng fra Torshus.

Grappling blir i det daglige undervist av hovedlærer Sondre Haukø Sklett.

Linjetur:

 • Linjeturen går tradisjonelt til Reykjavik, Island og Gunnar Nelssons kampsportklubb Mjölnir. Gunnar Nelsson er kjent fra UFC, og flere elever har gjennom åra blitt trent på MMA-proffpartiet hans og gradert i BJJ av ham under oppholdet på Island.
  Les mer om tidligere linjeturer her.

Hvem passer linja for?

 • For alle som er motivert til å bli i god form.
 • Også for de som ikke har erfaring fra kampsport

Dette vil du få sjansen til å lære:

 • Grappling/Brasiliansk Jiu Jitsu med mulighet for gradering
 • Slag- og sparkteknikker fra Kickboksing/K1 med mulighet for gradering
 • Slag- og sparkteknikker fra Muay Thai
 • Av sikkerhetsmessige grunner, blir bruk av albue i sparringsituasjoner mindre vektlagt
 • Trene styrke, smidighet, hurtighet og kondisjon
 • Gradering innafor BJJ, Kickboksing og K1.

Dette forventer vi av deg:

 • Godt oppmøte og positive holdninger
 • Motivasjon for trening
 • Sjøldisiplin og at du ikke bruker kamsportteknikkene utafor ringen

Dette må du ha med deg til skolen:

Pris:

 • Kr 108 500,- (ekskl. påmeldingsgebyr).
 • Dette inkluderer kost, losji, fellesutstyr, undervisning og ekskursjoner. Utgifter til personlig utstyr, pass, evt. visum og/eller vaksinasjoner vil komme i tillegg. Les mer om priser her. 

 

Lærere ved MMA/KAMPSPORT

Portrettbilde av Sondre Haukø Sklett

Sondre Thordahl Sklett

Sondre er lærer på Kampsport.  Han er idrettslærer med bakgrunn som skihopper og kampsportutøver. Han styrer kampsportavdelinga, men er også glad i andre treningsformer og utfordrer gjerne til bakkeløp.

TLF: 72 47 98 50
E-POST: sondre.sklett@torshus.com

Turer ved MMA/KAMPSPORT

MMA/Kampsport til Reykjavik, Island

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Kampsport drar hvert år til Reykjavik for å trene på Mjölnir, klubben til UFC-kjempen Gunnar Nelsson.

Her er det mange som venter på å teste seg mot nordmennene, eller austmenn, som det het på Island før i tida. Det er et populært besøk, og vi føler oss alltid velkomne hos våre slektninger i vest.

Samtidig er det mye å se og oppleve på Island utafor kampsportmiljøet.  Her er Gullfoss, et av de mektigste fossefalla i Europa, områder med varme kilder som blåser med jevne mellomrom, bre vi kan kjøre 4×4 arctic truck på, varme utendørsbad og mye mer!

 

Med Statsraad Lehmkuhl til Shetland

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Vi har ikke eksamen, men drar i stedet på felles skoletur med seglskute over Nordsjøen i april.  Og dette er ikke hvilken båt som helst: Statsraad Lehmkuhl er Bergens stolthet, landets største seglskute og verdens største tremasta «bark» som ennå er i drift.
På turen over havet er elever og lærere mannskap, og du lærer mye om segling og tradisjon, får oppleve at din egen innsats for fellesskapet driver skipet over havet, og du får også klatre og arbeide i riggen om du har lyst.
Etter et par dagers seilas, får du landlov på Vesterhavsøyene, mest sannsynlig i Lerwick på Shetland, og her er nordmenn velkomne hos et folk som nok føler seg minst like norsk som skotsk.  Rester av det norske språket fins i de fleste stedsnavn og også i dialekten på Orknøyene og Shetland.

 

Fellestur til Gråsjøen, Trollheimen

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Hvor mye de ulike linjene våre er på tur, varierer en god del, men denne turen er felles for hele skolen.  Ikke lenge etter oppstart drar vi gjerne opp til Gråsjøen i Trollheimen for å bli bedre kjent på tvers av linjene.
Her er det mange muligheter for tur, korte og lange, lette og tunge.  Høgt over Gråhaugen der vi bor, rager Snota med sine 1668 meter over havet og innbyr til den tøffeste dagsturen.  På kveldstid er det gjerne hyttekos, kanskje brettspill eller rett og slett prat rundt et bål for å bli godt kjent.
Dette skal være en tur som passer for alle.  De mest turvante ligger gjerne i lavvu, mens andre heller ligger innendørs, og du kan sjøl velge om du vil opp på Snota eller ta en lettere tur.  Vi kjører også helt fram til Gråhaugen, så turen krever lite utstyr.