MMA/KAMPSPORT

Hovedvekt på MMAmen også noe Brasiliansk Jiu Jitsu, og rikelig med teknikker innafor slag og spark fra kickboksing/Boksing K1 og Muay Thai, Dette gir styrkesmidighetbalanse og kondisjon. MMA blir holdt for å være den mest effektive kampsportgreina.

Skolen samarbeider med Thomas Formo kjent som tidligere pro utøver av MMA og innehaver av Evolve Academy. Han tar også turen til skolen innimellom for å undervise på linja.

Skolen samarbeider også med Thom Willock som har reist verden rundt og lært om coaching av fightere i verdensklasse. Han er innehaver av Norwegian Combat Academy som har hovedfokus på Thaiboxing og K1/Kickboksing.

Emil Løvik har 12 års erfaring med gresk romersk bryting og har tidligere vært på landslaget med mange brytekamper bak seg. Han kommer gjerne innom og holder treninger i Bryting og BJJ.

Fra oppstarten av kampsportlinje på Torshus, har fem av våre elever eller tidligere elever blitt tatt ut til landslaget i MMA. En av disse er Kristian Lindstrøm Skogmo som er tidligere elev og stipendiat og har sølv fra VM i MMA i Las Vegas. Han tar gjerne turen til Torshus for å undervise.

Ulf Johansen er innehaver av Fightshop Trondheim og underviser i Kickboksing/K1 på Trondheim Kampsportakademi og er tilknyttet Stjørdal Kickboxing Klubb. Han er ofte innom og underviser hos oss. Han graderer også i kickboksing og K1 for de elevene som ønsker det. Det er også gode muligheter for å gå konkurranser innafor denne greina i løpet av året. Flere av di som har gått på Kampsportlinja har blitt Norgesmestere i Kickboxing i løpet av året på Torshus.

Trondheim Kampsportakademi og Evolve Academy arrangerer også turneringer innafor grappling i løpet av året, og det er tradisjon med både deltakere og heiagjeng fra Torshus.

MMA blir i det daglige undervist av hovedlærer Endre Schultz Kristoffersen.

Vi har:

 • Eget kampsport treningsrom
 • Eget treningsrom for vektløfting/styrketrening
 • MMA-bur

 

Linjetur:

 • Linjeturen går tradisjonelt til Reykjavik, Island og Gunnar Nelssons kampsportklubb Mjölnir. Gunnar Nelsson er kjent fra UFC, og flere elever har gjennom åra blitt trent på MMA-proffpartiet hans og gradert i BJJ av ham under oppholdet på Island.
  Les mer om tidligere linjeturer her.

Hvem passer linja for?

 • For alle som er motivert til å bli i god form.
 • Også for de som ikke har erfaring fra kampsport

Dette vil du få sjansen til å lære:

 • Grappling/Brasiliansk Jiu Jitsu med mulighet for gradering
 • Slag- og sparkteknikker fra Boxing/Kickboksing og K1 med mulighet for gradering
 • Slag- og sparkteknikker fra Muay Thai
 • Av sikkerhetsmessige grunner, blir bruk av albue i sparringsituasjoner mindre vektlagt
 • Trene styrke, smidighet, hurtighet og kondisjon
 • Gradering innafor BJJ, Kickboksing og K1.

Dette forventer vi av deg:

 • Godt oppmøte og positive holdninger
 • Motivasjon for trening
 • Sjøldisiplin og at du ikke bruker kamsportteknikkene utafor ringen

Dette må du ha med deg til skolen:

Pris:

 • Kr 116 900,- (ekskl. påmeldingsgebyr).
 • Dette inkluderer kost, losji, fellesutstyr, undervisning og ekskursjoner. Utgifter til personlig utstyr, pass, evt. visum og/eller vaksinasjoner vil komme i tillegg. Les mer om priser her. 
 • Studiet støttes av Statens Lånekasse!

MMA/kampsport

Lærere ved MMA/KAMPSPORT

Endre Kristoffersen

Endre er lærer på MMA kampsport.  Han har vært både elev, stipendiat/andreårselev og vikar på Torshus tidligere, og er nå tilbake som sjef for kampsportgjengen.  Fra før har han noen (gull)medaljer fra BJJ-turneringer og et par pokaler fra kick-boksing, men han er også regjerende norgesmester i K1, fullkontakt kickboksing og Berserk K1 Champion!  Endre kommer fra Svolvær i Lofoten.

TLF: 955 53 069
E-POST: endre.kristoffersen@torshus.com

Turer ved MMA/KAMPSPORT

Tur til Lofoten

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Høsten 2020 reiste tre linjer fra oss på en ukes opphold til Lofoten der de bodde på rorbuer. Vi har en lærer fra Svolvær som fikk vise elevene hjemplassen sin. Der var de på havfiske, ørnesafari, fjellturer, vikingmuseum, bowling og forskjellige andre aktiviteter. De besøkte også Henningsvær.
Se film fra turen her!

MMA/Kampsport til Reykjavik, Island

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Kampsport drar hvert år til Reykjavik for å trene på Mjölnir, klubben til UFC-kjempen Gunnar Nelsson.

Her er det mange som venter på å teste seg mot nordmennene, eller austmenn, som det het på Island før i tida. Det er et populært besøk, og vi føler oss alltid velkomne hos våre slektninger i vest.

Samtidig er det mye å se og oppleve på Island utafor kampsportmiljøet.  Her er Gullfoss, et av de mektigste fossefalla i Europa, områder med varme kilder som blåser med jevne mellomrom, bre vi kan kjøre 4×4 arctic truck på, varme utendørsbad og mye mer!

 

Med Statsraad Lehmkuhl til Shetland

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Vi har ikke eksamen, men drar i stedet på felles skoletur med seglskute over Nordsjøen i april.  Og dette er ikke hvilken båt som helst: Statsraad Lehmkuhl er Bergens stolthet, landets største seglskute og verdens største tremasta «bark» som ennå er i drift.
På turen over havet er elever og lærere mannskap, og du lærer mye om segling og tradisjon, får oppleve at din egen innsats for fellesskapet driver skipet over havet, og du får også klatre og arbeide i riggen om du har lyst.
Etter et par dagers seilas, får du landlov på Vesterhavsøyene, mest sannsynlig i Lerwick på Shetland, og her er nordmenn velkomne hos et folk som nok føler seg minst like norsk som skotsk.  Rester av det norske språket fins i de fleste stedsnavn og også i dialekten på Orknøyene og Shetland.

 

Fellestur til Songlia

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Hvor mye de ulike linjene våre er på tur, varierer en god del, men denne turen er felles for hele skolen.  Ikke lenge etter oppstart drar vi gjerne opp til Songlia i nærområde for å bli bedre kjent på tvers av linjene.
Her er det mange muligheter for tur, korte og lange, lette og tunge. Her kan en også teste fiskelykken og få padlet i kano.  På kveldstid er det hyttekos, kanskje brettspill eller rett og slett prat rundt et bål for å bli godt kjent.
Dette skal være en tur som passer for alle.  De mest turvante ligger gjerne i lavvo, mens andre heller ligger innendørs, og du kan sjøl velge hvilke aktiviteter du vil være med på.  Vi kjører også helt fram så turen krever lite utstyr.