MMA/KAMPSPORT

Ønsker du å finne ut hvem du er og hva du er i stand til? På Torshus MMA finner du din indre champion. Denne linja passer både for deg som vil opp fra sofaen, og for deg som virkelig vil satse på MMA. Vi syr sammen forskjellige kampsportgrener som K1, brazilian jiu jitsu, bryting, wall wrestling og boksing. Yoga, crossfit og pusteteknikk er også noe vi gjør mye i løpet av året. Her finner du trening som gir deg både indre og ytre styrke i morsomme omgivelser med motiverte trenere, slik at du utvikler deg til en dyktig kampsportutøver.

I det daglige er fokuset alltid teamwork og hvordan man skal hjelpe hverandre å nå målene man har. Derfor er det bra med forskjellige erfaringer og forutsetninger. Gjennom kampsport knytter man sterke vennskapsbånd ved å hjelpe hverandre og nå sine individuelle mål. Dette utvikler seg til vennskap for livet. Det blir mulighet for å dra på konkurranser i kickboxing, BJJ og MMA. Dette hjelper læreren på linja å organisere for de som ønsker det. Gradering i kickboxing og BJJ blir det også.

I løpet av året får MMA-linja besøk av trenere med lang internasjonal erfaring og flere kjente navn. Noen av disse trenerne er Thomas Formoe som har vært pro fighter og UFC-coach i MMA. Thomas har vært coachen til Emil Meek og reist til UFC med ham flere ganger. En annen er Elmin Zivcic som er europeisk K1 champion i pro K1, har lang erfaring som coach og over 100 kamper i K1 kickboxing. Emil Løvik har 7 års erfaring med det norske brytelandslaget. Vi besøker også gymmer og andre trenere, ( Trondheim BJJ, Evolve academy, Akbk-akademiet, NCA, Allstars, Mjölnir MMA etc).

Skolen og linja kan vise til gode meritter med fire elever som har gått kamper for MMA-landslaget og Norge. Den ene av dem, Kristian Skogmo, fikk sølv i VM Las Vegas. Skolen har også hatt over 10 norgesmestere i kickboxing, og flere norgesmestere i boksing.

MMA blir i det daglige undervist av aktiv utøver og hovedlærer Endre Schultz Kristoffersen.

 

Vi har:

 • Eget kampsport treningsrom
 • Eget treningsrom for vektløfting/styrketrening
 • MMA-bur

 

Linjetur:

 • Linjeturen går tradisjonelt til Reykjavik, Island og Gunnar Nelssons kampsportklubb Mjölnir. Gunnar Nelsson er kjent fra UFC, og flere elever har gjennom åra blitt trent på MMA-proffpartiet hans og gradert i BJJ av ham under oppholdet på Island.
  Les mer om tidligere linjeturer her.

Hvem passer linja for?

 • For alle som er motivert til å bli i god form.
 • Også for de som ikke har erfaring fra kampsport

Dette vil du få sjansen til å lære:

 • Grappling/Brasiliansk Jiu Jitsu med mulighet for gradering
 • Slag- og sparkteknikker fra Boxing/Kickboksing og K1 med mulighet for gradering
 • Slag- og sparkteknikker fra Muay Thai
 • Av sikkerhetsmessige grunner, blir bruk av albue i sparringsituasjoner mindre vektlagt
 • Trene styrke, smidighet, hurtighet og kondisjon
 • Gradering innafor BJJ, Kickboksing og K1.

Dette forventer vi av deg:

 • Godt oppmøte og positive holdninger
 • Motivasjon for trening
 • Sjøldisiplin og at du ikke bruker kamsportteknikkene utafor ringen

Dette må du ha med deg til skolen:

Pris:

 • Kr 116 900,- (ekskl. påmeldingsgebyr).
 • Dette inkluderer kost, losji, fellesutstyr, undervisning og ekskursjoner. Utgifter til personlig utstyr, pass, evt. visum og/eller vaksinasjoner vil komme i tillegg. Les mer om priser her. 
 • Studiet støttes av Statens Lånekasse!

MMA/kampsport

Lærere ved MMA/KAMPSPORT

Endre Kristoffersen

Endre er lærer på MMA kampsport.  Han har vært både elev, stipendiat/andreårselev og vikar på Torshus tidligere, og er nå tilbake som sjef for kampsportgjengen.  Fra før har han noen (gull)medaljer fra BJJ-turneringer og et par pokaler fra kick-boksing, men han er også regjerende norgesmester i K1, fullkontakt kickboksing og Berserk K1 Champion!  Endre kommer fra Svolvær i Lofoten.

TLF: 955 53 069
E-POST: endre.kristoffersen@torshus.com

Turer ved MMA/KAMPSPORT

MMA/Kampsport til Reykjavik, Island

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Kampsport drar hvert år til Reykjavik for å trene på Mjölnir, klubben til UFC-kjempen Gunnar Nelsson.

Her er det mange som venter på å teste seg mot nordmennene, eller austmenn, som det het på Island før i tida. Det er et populært besøk, og vi føler oss alltid velkomne hos våre slektninger i vest.

Samtidig er det mye å se og oppleve på Island utafor kampsportmiljøet.  Her er Gullfoss, et av de mektigste fossefalla i Europa, områder med varme kilder som blåser med jevne mellomrom, bre vi kan kjøre 4×4 arctic truck på, varme utendørsbad og mye mer!

 

Med Statsraad Lehmkuhl til Shetland

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Vi har ikke eksamen, men drar i stedet på felles skoletur med seglskute over Nordsjøen i april.  Og dette er ikke hvilken båt som helst: Statsraad Lehmkuhl er Bergens stolthet, landets største seglskute og verdens største tremasta «bark» som ennå er i drift.
På turen over havet er elever og lærere mannskap, og du lærer mye om segling og tradisjon, får oppleve at din egen innsats for fellesskapet driver skipet over havet, og du får også klatre og arbeide i riggen om du har lyst.
Etter et par dagers seilas, får du landlov på Vesterhavsøyene, mest sannsynlig i Lerwick på Shetland, og her er nordmenn velkomne hos et folk som nok føler seg minst like norsk som skotsk.  Rester av det norske språket fins i de fleste stedsnavn og også i dialekten på Orknøyene og Shetland.

 

Fellestur til Songlia

 

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Hvor mye de ulike linjene våre er på tur, varierer en god del, men denne turen er felles for hele skolen.  Ikke lenge etter oppstart drar vi gjerne opp til Songlia i nærområde for å bli bedre kjent på tvers av linjene.
Her er det mange muligheter for tur, korte og lange, lette og tunge. Her kan en også teste fiskelykken og få padlet i kano.  På kveldstid er det hyttekos, kanskje brettspill eller rett og slett prat rundt et bål for å bli godt kjent.
Dette skal være en tur som passer for alle.  De mest turvante ligger gjerne i lavvo, mens andre heller ligger innendørs, og du kan sjøl velge hvilke aktiviteter du vil være med på.  Vi kjører også helt fram så turen krever lite utstyr.